Porters: sessió 1×1 en infantils i cadets

A la web “entrenadores de porteros” hi podeu trobar molts exercicis i de molta qualitat sobre l’entrenament de porters.

5 exercicis bàsics:

1.-Copeig i desplaçaments per a l’execució de 1 contra 1:

P1 dóna inici amb passada amb el peu sobre P2, que realitza un control orientat  i passada A P3, aquest realitza passada cap a enrere amb P4 que després d’un control orientat conduïx en direcció a porteria. P1 en tot moment es desplaça pel que fa a la pilota i al rebre P4 realitza reducció d’angle un contra un. P5 en el moment que s’incorpori el P1 de l’u contra un, condueix en direcció a porteria perquè P1 realitzi altre u contra un.

2.-Ofensivitat amb la mà i execució del 1 contra 1:

P2 dóna inici amb passada rasa amb la mà a P3 que condueix en direcció a porteria perquè P1 realitzi un contra un, s’incorpora i realitza replegament, posiciona amb P4 per a tornar a realitzar altre u contra un, s’incorpora i realitza replegament per a tornar a realitzar altre u contra un amb P6.

Ofensivitat amb el peu, desviament i 1 contra 1:

P1 dóna inici amb passada amb el peu a P2 que realitza control orientat, colpeig al pal llarg, P1 realitza desviament orientat cap a P3 que conduïx cap a porteria, P1 s’incorpora molt ràpid per a realitzar un contra un, es torna a aixecar ràpid per a realitzar un contra un amb P4.

Rebuig de punys orientat i execució del 1 contra 1:

P2 dóna inici amb passada aèria amb la mà perquè P1 realitzi un rebuig de punys, intentant orientar-lo cap a P4, (si el rebuig no va cap a P4 es tindran pilotesal costat per a no parar l’exercici), P4 condueix en direcció a porteria perquè P1 realitzi un contra un, ràpidament s’incorpora per a realitzar altre u contra un amb P3.

Joc aeri, ofensivitat i 1 contra 1:

P3 dóna inici amb passada aèria al pal curt perquè P1 realitzi blocatge aeri, passada rassa amb la mà a P5 que després d’un control orientat condueix cap a porteria perquè P1 realitzi un contra un, s’incorpora ràpidament replega i posiciona amb porter P2 per a tornar a realitzar blocatge aeri i un contra un, s’incorpora ràpid replega i posiciona als colpetjos dels porters que quedin lliures. Els colpetjos seran de volea.

Ofensivitat, robatori de pilota en 1 contra 1 i desviament amb reducció d’angles en el 1 contra 1:

P1 dóna inici amb passada amb bot amb la mà a P2 (el bot ha de donar-lo prop del P2 perquè li sigui més fàcil controlar) que realitza control orientat passada A P3 que juga amb P4 (entre els P2, P3, i P4 circulació de la pilota a la veu de l’entrenador deixen pilota dividida), a la pilota dividida entra el P2 o P3 depèn del costat que es deixi  la pilota dividida,  P1 en tot moment es desplaçarà amb respecte  a la pilota. Una vegada hagi realitzat l’u contra un es posiciona en porteria als colpetjos dels altres porters.En el moment del copeig reduir angle

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s