- Conèixer l’exigència, el context i la normativa de la competició per poguer marcar-me els objectius.
- Un cop coneixem les nostres capacitats i les exigides per la competició ens fixem uns objectius individuals/col·lectius que no siguin ni molt ni poc assolibles.
- Reparteixo el contingut d’entrenament (tècnic, tàctic i físic) per arribar al moment adequat i amb l’entrenament suficient per assolir l’objectiu.
- Intento no canviar la planificació i treure conclusions constantment per a millorar-la en un futur. Treballar com a mínim sempre els objectius bàsics.
- Els entrenaments han de ser el més transferibles a la competició, alhora que adaptats al nostre equip o al propi entrenament individual.
- La competició no ens ha d’aportar cap estrès ni acumulació d’esgotament més que el propi de la competició. Quan millor estem al treball i a casa millor rendirem en competició.
- He de realitzar autoavaluacions després de cada competició o procés d’entrenament, per així, millorar, saber on he fallat i què hauria d’afegir, modificar o eliminar.
- Per mantenir el nivell dins la competició i estar en plenes condicions psíquiques, he de saber acceptar els resultats de la competició amb esportivitat.
- Si volem arribar als objectius, o bé superar-los, haurem de tenir una actitud de treball constant, amb l’esforç necessari. En cas contrari no s’assoliran els objectius.
- Gran part dels resultats que obtenim són fruit de les nostres condicions psicològiques, ja que són la base del bon entrenament. En competició hem d’estar concentrats i amb la pròpia seguretat de saber que ho podem fer. Hem de creure en les nostres possibilitats.
Sportmagister

T'agrada:
M'agrada S'està carregant...
Relacionats
Aquesta entrada ha esta publicada en
Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'
enllaç permanent.