Rendeixes tal i com esperes a la competició

  1. Conèixer l’exigència, el context i la normativa de la competició per poguer marcar-me els objectius.
  2. Un cop coneixem les nostres capacitats i les exigides per la competició ens fixem uns objectius individuals/col·lectius que no siguin ni molt ni poc assolibles.
  3. Reparteixo el contingut d’entrenament (tècnic, tàctic i físic) per arribar al moment adequat i amb l’entrenament suficient per assolir l’objectiu.
  4. Intento no canviar la planificació i treure conclusions constantment per a millorar-la en un futur. Treballar com a mínim sempre els objectius bàsics.
  5. Els entrenaments han de ser el més transferibles a la competició, alhora que adaptats al nostre equip o al propi entrenament individual.
  6. La competició no ens ha d’aportar cap estrès ni acumulació d’esgotament més que el propi de la competició. Quan millor estem al treball i a casa millor rendirem en competició.
  7. He de realitzar autoavaluacions després de cada competició o procés d’entrenament, per així, millorar, saber on he fallat i què hauria d’afegir, modificar o eliminar.
  8. Per mantenir el nivell dins la competició i estar en plenes condicions psíquiques, he de saber acceptar els resultats de la competició amb esportivitat.
  9. Si volem arribar als objectius, o bé superar-los, haurem de tenir una actitud de treball constant, amb l’esforç necessari. En cas contrari no s’assoliran els objectius.
  10. Gran part dels resultats que obtenim són fruit de les nostres condicions psicològiques, ja que són la base del bon entrenament. En competició hem d’estar concentrats i amb la pròpia seguretat de saber que ho podem fer. Hem de creure en les nostres possibilitats.

Sportmagister

Aquesta entrada ha esta publicada en Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s